acasa
desprenoi
produse
produse
en
ro

Grupul nostru de firme este format din societatea S.C. Internedcam Impex S.R.L, fondata in anul 1997, si societatea S.C. Alpha Ned 2000 Exim SRL., fondata in anul 2000, companii cu capital privat integral romanesc, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse si consumabile medicale.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, obiectivul nostru principal este acela de a oferi colaboratorilor si clientilor nostri produse cat mai bune calitativ, la preturi cat mai competitive.

In calitate de importatori directi, oferta noastra de produse se adreseaza in special spitalelor si institutiilor de sanatate, precum si distribuitorilor de produse si dispozitive medicale.

Mentionam ca societatea noastra este certificata ISO 9001: 2008 pentru “Importul si distributia de dispozitive si produse medicale” si toate produsele pe care le comercializam sunt cu marcaj CE fiind importate de la producatori certificati ISO ! !

Majoritatea produselor importate sunt marca Euromed – marca inregistrata la O.S.I.M., scopul nostru fiind acela de a ne diferentia pe piata de consumabile medicale, oferindu-le clientilor nostri doar produse de cea mai buna calitate.

Produsele noastre sunt distribuite atat in mod direct in spitale, cat si indirect, in clinici si farmacii, prin intermediul colaboratorilor nostri, firme importante de distributie pe plan local si national.

Suntem o echipa dinamica care isi propune diversificarea gamei de produse precum si imbunatatirea continua a relatiilor de colaborare atat cu actualii cat si cu viitorii clienti.

In vederea stabilirii unor relatii de colaborare va asteptam sa ne contactati !