Skip to main content

Cum cumpăr? / Cum plătesc?

Cum comand?

Produsele pot fi comandate de pe site sau direct la telefon: 0735.549.323 / 021.231.94.50 / 021.231.94.51.
Puteti trimite comanda direct pe e-mail la : office@euromed.ro, cu produsele pe care doriti sa le comandati, datele de facturare, adresa de livrare si un numar de telefon unde va putem contacta.
Atentie : fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare. Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la produsul dorit, va rugam sa ne contactati.

Cum plătesc?

PERSOANELE FIZICE POT ACHITA DOAR ONLINE PRIN CARD BANCAR SAU PRIN TRANSFER BANCAR (ORDIN DE PLATA)
Plata ramburs – se efectueaza integral la livrarea comenzii.
Plata prin transfer bancar – Daca alegeti varianta transferului bancar, veti primi un e-mail care va contine toate detaliile necesare platii, precum si factura pentru produsele comandate. In acest caz, expedierea comenzii se va face dupa incasarea sumei in contul nostru.
Comenzile pentru care modalitatea de plata este transfer bancar trebuie achitate in maxim 48 de ore de la plasare.
Online prin card bancar – poti achita prin card bancar direct din fata calculatorului. Plata se desfasoara in conditii de maxima securitate garantate de platforma 3D Secure.
Cand primesc comanda? Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp intre 2 si 5 zile lucratoare prin curierat rapid.
RETUR: In maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului, aveti posibilitatea de a returna produsul cu eticheta originala si ambalaj original, nefolosit si nedeteriorat. Pentru informatii suplimentare stam la dispozitia clientului prin numerele de telefon afisate pe site, cat si prin e-mail.
Confirmarea plasarii comenzii
– In cazul in care ati comandat produsele de pe magazinul online, dupa finalizarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare.
– In cazul in care produsul comandat nu se mai afla in stoc, clientul va fi contactat telefonic sau prin e-mail.
– Din momentul confirmarii comenzii, produsele ajung la destinatie in termen de 2-5 zile lucratoare prin curierat rapid, in functie de orasul in care va aflati.
– Comenzile primite in week-end si in timpul sarbatorilor legale vor fi prelucrate in urmatoarea zi lucratoare.

Anularea comenzii

Daca ati comandat online si doriti sa anulati comanda sau sa o modificati, trebuie sa trimiteti un e-mail cu subiectul “anulare comanda”, care sa contina numarul comenzii, la adresa office@euromed.ro. Daca plata a fost facuta cu cardul, trebuie sa ne comunicati contul IBAN in care doriti sa va restituim suma aferenta.

Cat costa livrarea?

Livrarea se face prin firma de curierat rapid SC DSC EXPRES LOGISTIC SRL si este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 300 LEI, oriunde in tara.
Pentru comenzile cu valoare sub 300 lei se percepe o taxa de transport de 29 Lei.