DESPRE NOI

SC ALPHA NED 2000 EXIMA SRL este infiintata in anul 2000 si colaboram inca de la infiintare cu multe spitale din tara , cu distribuitori si cu alte institutii din domeniul sanatatii.

 

Societatea noastra este avizata pentru importul si distributia de dispozitve medicale de catre ANMDM conform legislatiei in vigoare. De asemenea, societatea noastra importa numai produse medicale certificate cu marcaj CE de catre institutii abilitate din Uniunea Europeana . Societatea noastra are certificare ISO pentru activitatea de import si distributie a dispozitivelor medicale.

Marca de conformitate pentru sistemul de management al calitatii

Societatea noastra importa o gama foarte larga de produse medicale, motiv pentru care suntem interesati de gasirea de colaboratori pentru distributia acestora catre spitale, clinici si cabinete particulare si alte institutii din diverse domenii interesate de astfel de produse. Societatea noastra are in permanenta stocuri de marfa bine dimensionate astfel incat sa poata livra in cel mai scurt timp comenzile clientilor.

 

Inca de la infiintare, societatea noastra a manifestat un deosebit respect fata de furnizorii si clientii nostri, reusind astfel sa avem colaborari de foarte lunga durata atat cu furnizorii externi cat si cu clientii societatii.

 

Am incercat sa implementam metode moderne de management, bazate pe activitatea existenta si nevoile pietei, cat si pe experienta acumulata , astfel incat sa ne putem dezvolta in acest mediu deosebit de concurential si sa ne putem adapta solicitarilor din ce in ce mai diverse ale clientilor nostri.

 

Am dezvoltat in permanenta gama de produse, cautand sa oferim clientilor si colaboratorilor produse de o calitate foarte buna la preturi cat mai avantajoase.

Toti furnizorii societatii noastre sunt certificati conform standardului ISO 13485 pentru producerea de dispozitive medicale.

Punct Comercial:
Strada Ștefan Negulescu nr 9, sector 1, București

DEVINO DISTRIBUITOR

Avand in vedere experienta de peste 20 ani in acest domeniu si noile provocari in domeniul sanatatii, privim cu incredere in viitor si dorim sa colaboram cu toti clientii societatii in cele mai bune conditii astfel incat sa putem oferi produse de cea mai buna calitate la preturi cat mai avantajoase .

Societatea noastra importa o gama foarte larga de produse medicale, motiv pentru care suntem interesati de gasirea de colaboratori pentru distributia acestora catre spitale, clinici, cabinete particulare si alte institutii din diverse domenii interesate de astfel de produse.

13 + 3 =