EUROMED

DESPRE NOI

SC ALPHA NED 2000 EXIM SRL este înființată în anul 2000 și colaborăm încă de la înființare cu multe spitale din țară, cu distribuitori și cu alte instituții din domeniul sănătății.

Societatea noastră este avizată pentru importul și distribuția de dispozitve medicale de către ANMDM conform legislației în vigoare. De asemenea, societatea noastră importă numai produse medicale certificate cu marcaj CE de către instituții abilitate din Uniunea Europeană . Societatea noastră are certificare ISO pentru activitatea de import și distribuție a dispozitivelor medicale.

Marca de conformitate pentru sistemul de management al calității

Societatea noastră importă o gama foarte largă de produse medicale, motiv pentru care suntem interesați de găsirea de colaboratori pentru distribuția acestora către spitale, clinici și cabinete particulare și alte instituții din diverse domenii interesate de astfel de produse. Societatea noastră are în permanentă stocuri de marfă bine dimensionate astfel încât să poată livra în cel mai scurt timp comenzile clienților.

Încă de la înființare, societatea noastră a manifestat un deosebit respect față de furnizorii și clienții noștri, reușind astfel să avem colaborări de foarte lungă durata atât cu furnizorii externi cât și cu clienții societății.

Am încercat să implementăm metode moderne de management, bazate pe activitatea existența și nevoile pieței, cât și pe experiență acumulată , astfel încât să ne putem dezvoltă în acest mediu deosebit de concurențial și să ne putem adapta solicitărilor din ce în ce mai diverse ale clienților noștri.

Am dezvoltat în permanentă gama de produse, căutând să oferim clienților și colaboratorilor produse de o calitate foarte bună la prețuri cât mai avantajoase.

Toti furnizorii societatii noastre sunt certificati conform standardului ISO 13485 pentru producerea de dispozitive medicale.

Certificare EcoSynergy 2023

Certificare EcoSynergy 2022

Certificare EcoSynergy 2021