Puteti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate) fara urme de uzura sau deterioare a produsului sau a ambalajului, insotit de toate etichetele produsului si de documentele fiscale / factura fiscala.

Returul trebuie anuntat pe e-mail la office@euromed.ro, mentionand numele si prenumele , adresa unde s-a livrat, codul de comanda, codul produsului, numarul facturii si contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea produsului. In contul indicat veti primi contravaloarea produsului, exceptand costul transportului.

Adresa de retur este: Str. Stefan Negulescu, nr. 9, etaj 1, ap.1, sector 1, Bucuresti .

Dupa trimiterea e-mailului cu informarea despre returnarea produselor, noi vom trimite in cel mai scurt timp curierul la adresa la care s-a expediat produsul pentru a-l ridica in vederea returnarii.

Contravaloarea produsului se vireaza prin transfer bancar, in maxim 14 zile calendaristice de la data receptiei produselor retur, in contul indicat de consumator. Produsul este conform cu Directiva 42/93 /EEC privind dispozitivele medicale.

Va rugam sa consultati termenul de valabilitate si instructiunile de utilizare inscrise pe ambalaj. Perioada de garantie acordata produselor achizitionate nu poate depasi perioada de valabilitate inscrisa pe ambalaj.

Garantia nu acopera uzura normala si/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, manipulare neglijenta sau malitioasa in mod intentionat. De asemenea, garantia nu acopera daunele provocate de umezeala sau apa cu exceptia produselor marcate cu mentiuni specifice.

VANZATORUL isi rezerva dreptul de a returna contravaloarea produsului ce face obiectul garantiei si de a nu inlocui produsul, in situatia in care acesta nu se mai regaseste pe stocul acestuia.

Nu se accepta returul produselor desigilate.